Azalp trotse partner Just Dance Outdoor 2016

Azalp partner Just Dance

Met trots kunnen we melden dat Azalp Voordeelshops en Chapeau Events Group de overeenkomst voor het sub sponsorship van Just Dance Outdoor 2016 hebben ondertekend.

”We kijken enorm uit naar de 2e editie van dit fantastische evenement. Voor ons een unieke gelegenheid om relaties en klanten te ontvangen én te werken aan onze naamsbekendheid in de regio,” zegt Peter-Jan Broeders, directeur van Azalp. “Na de goede verhalen die wij hebben gehoord over de 1e editie, maken we ons op voor een feestje!”

De webwinkels van Azalp zijn sinds 1998 actief in meerdere landen en richten zich op betaalbare luxe producten voor huis en tuin. Op Azalp.nl vindt u onder andere tuinhuisjes, blokhutten, sauna’s en zwembaden . Daarnaast levert Azalp ook maatwerk: In het Azalp Experience Center kunnen klanten op afspraak een beeld krijgen van het assortiment, dat bovendien geheel op maat kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

Just Dance Outdoor

Na een uitverkochte 1e editie in 2015 presenteert Chapeau Events Group dit jaar op zaterdag 18 juni de 2e editie van Just Dance Outdoor op het Brabantpark in Etten-Leur. Just Dance Outdoor is het gezelligste discofeest van de regio en het staat garant voor de beste muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s & 00’s. We verwachten dit jaar ongeveer 3500 bezoekers uit de gehele regio West Brabant. Maar Just Dance is bovenal een evenement van herkenning!

Voor meer info en tickets: www.justdanceoutdoor.nl