Bruiloft locatie Breda

Bruiloft locatie Breda

Bruiloft locatie breda gezocht? Je hoeft niet meer verder te zoeken, want wij kunnen u de perfecte locatie in Breda aanbieden. Uiteraard maken we graag een passend voorstel op maat.

Voor ieder evenement een passend arrangement. We hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Feestarrangementen basis van € 29,50 tot een arrangement
incl. dinerbuffet voor € 57,00. Zo hebben we voor elke bruiloft wel een passende thema en oplossing.

Alles tot in de detail geregeld

Bij ons kunt u gezellig borrelen in het Grand Café en daarna sjiek dineren in de Panoramazaal. En wanneer iedereen verzadigd is van het eten, kunt u het feest verder doorzetten in de Grote Zaal.

Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden. Zo boekt u de locatie die helemaal past bij uw feest! Studio76 is echt ideaal als trouwlocatie en biedt u een unieke setting tijdens de mooiste dag van uw leven.

Neem contact met ons op voor uw bruiloft locatie in Breda

Zou u graag willen weten wat Chapeau Events voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u zeker verder helpen. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op als evenementenorganisator.

Mail ons