Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Chapeau Events Group met de grootste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Chapeau Events Group verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Chapeau Events Group worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Chapeau Events Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Chapeau Events Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Chapeau Events Group opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Chapeau Events Group alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Chapeau Events Group niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Chapeau Events Group worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Chapeau Events Group uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Chapeau Events Group worden onderhouden wordt afgewezen.