Evenement planner

Evenement planner

Evenement planner gezocht voor het professioneel organiseren van uw evenement? Wanneer er iets gevierd moet worden bent u bij Chapeau Events aan het juiste adres. Mocht dit een relatie evenement, bedrijfsopening, jubileum of een groot personeelsfeest is, kun je bij ons altijd terecht.

Het organiseren van evenementen met een doortastende en gastvrije blik, dat is waar Chapeau Events voor staat. Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen en doelgroepen. We geloven in de kracht van live communicatie en we helpen u graag om deze zo doeltreffend mogelijk in te zetten.

Wat maakt ons een succesvolle evenement planner?

Het organiseren van evenement vraagt een aantal dingen van elke organisatie en dat is voornamelijk kennis en ervaring. Elk evenement is anders en vraagt een andere aanpak. Door de jaren heen hebben wij verschillende zakelijke en particuliere evenementen georganiseerd zoals openingen, jubileums, relatie evenementen en bruiloften.

Elk geslaagd evenement begint met een sterk concept op basis van uw doelstellingen. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen met u de locatie, sfeer en thema van het evenement. Vervolgens verwerken we het concept tot in details uit in een gedegen draaiboek.

Ontwerp van beeldmerk, interne & externe communicatie, entertainment en aankleding. Alles wordt door een projectteam van Chapeau Events begeleid en ingevuld om ervoor te zorgen dat het beste rendement wordt behaald. Op de dag van het evenement komt alles samen. U heeft 1 centraal aanspreekpunt. Deze zal bij uw evenement aanwezig zijn tot de laatste gast naar huis is.

Neem vandaag nog contact met ons op

Duik in de wereld van Chapeau Events en ontdek de mogelijkheden die we voor u kunnen bieden. Liever een persoonlijke afspraak? We nodigen u graag uit voor een advies op maat.

Mail ons