Evenementenorganisator

Evenementenorganisator

Heeft u een evenementenorganisator nodig voor het organiseren van een evenement? Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen, want wij organiseren professionele evenementen voor bedrijven en particulieren. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd voor onze klanten.

Chapeau Events is een grote speler in evenementen organiseren en weet dan ook precies hoe de organisatie van festivals of publieke evenementen in elkaar steekt. Denk dan bijvoorbeeld aan vergunningen, beveiliging, licht en geluid, concept en crowd control. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de vereiste documenten om uw evenement te realiseren.

Altijd een geslaagd evenement

Een evenement start altijd met een sterk concept op basis van uw eigen doelstellingen. Samen met u bepalen de thema, sfeer en locatie van het evenement. Het evenement wordt verwerkt van A tot Z in een draaiboek. Op de dag van het evenement komt alles samen. U heeft 1 centraal aanspreekpunt. Deze zal bij uw evenement aanwezig zijn tot de laatste gast naar huis is.

Aan alles wordt gedacht, van interne en externe communicatie tot de entertainment en aankleding. Ons projectteam begeleidt het hele proces, van het eerste gesprek tot aan het einde van het evenement.

Neem contact met ons op

Zou u graag willen weten wat Chapeau Events voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u zeker verder helpen. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op als evenementenorganisator.

Mail ons