Event organisator

Event organisator

Event organisator nodig voor het organiseren van uw evenement? Stop dan met zoeken, want Chapeau Events staat voor u klaar. Zo organiseren wij de meest uiteenlopende evenementen die uw gasten motiveren én inspireren. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe uw deelnemers en relaties nog lang napraten over uw evenement.

Chapeau Events is een grote speler in evenementen organiseren en weet dan ook precies hoe de organisatie van festivals of publieke evenementen in elkaar steekt. Denk dan bijvoorbeeld aan vergunningen, beveiliging, licht en geluid, concept en crowd control. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de vereiste documenten om uw evenement te realiseren.

Daarom kiest u voor Chapeau Events

Elk geslaagd evenement begint met een sterk concept op basis van uw doelstellingen. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen met u de locatie, sfeer en thema van het evenement. Vervolgens verwerken we het concept tot in details uit in een gedegen draaiboek.

Ontwerp van beeldmerk, interne & externe communicatie, entertainment en aankleding. Alles wordt door een projectteam van Chapeau Events begeleid en ingevuld om ervoor te zorgen dat het beste rendement wordt behaald.

Op de dag van het evenement komt alles samen. U heeft 1 centraal aanspreekpunt. Deze zal bij uw evenement aanwezig zijn tot de laatste gast naar huis is.

Neem contact met ons op

Zou u graag willen weten wat Chapeau Events voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u zeker verder helpen. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Mail ons