CHAPEAU PRODUCTIONS

Chapeau Productions is full service verhuur en productiebedrijf. We verhuren een uitgebreid assortiment professioneel licht en geluid, bieden oplossingen in site productie en verzorgen desgewenst de totale organisatie.

Tevens bieden we ondersteuning in het vergunning aanvraag traject en adviseren u op het gebied van veiligheid, crowdsupport en constructies.

We bedenken graag samen met u spetterende ideeën en functionele oplossingen en bieden daar de best passende technische materialen en apparatuur voor. Graag helpen we u om uw technische productie zo efficiënt en doeltreffend mogelijk uit te voeren!

Opbouw productie DFB outdoor

Trailer opbouw Dance Festival Breda Outdoor 2017

** OPBOUW DANCE FESTIVAL BREDA OUTDOOR IN VOLLE GANG! **Ons team is druk met de laatste voorbereidingen voor de eerste editie van Dance Festival Breda Outdoor! Mocht je nog geen kaartje hebben gekocht, dan is dit nog steeds mogelijk via www.dancefestivalbreda.nl. Er zijn morgen eventueel ook nog enkele kaarten aan de deur te koop, maar OP=OP!

Geplaatst door Dance Festival Breda op vrijdag 23 juni 2017

VERHUUR LICHT & GELUID

Chapeau Productions biedt een groot assortiment aan technische faciliteiten voor de verhuur. Materialen kunnen los gehuurd worden of in combinatie met een professionele installatie. Door onze intensieve samenwerking met diverse leveranciers kunnen we u vrijwel al het apparatuur leveren. Chapeau Productions biedt direct vanuit eigen verhuur apparatuur en materialen aan zoals:

L-acoustics geluidssystemen en elementen

LED en conventionele verlichting

Site productie materialen

Truss & rigging

Bekabeling

We maken graag met u een afspraak voor een offerte op maat

Mail ons

" >

Mail ons

close slider
[contact-form-7 id="908" title="Contactformulier 1"]
Bel ons op